Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Japán: korábbi Barca-tehetség lett Fernando Torres csapattársa

A nem éppen veretes múltú Szagan Toszu együttese tegnap jelentette be, hogy Fernando Torres után újabb spanyol játékossal erősítette meg keretét, készülvén a japán bajnokság 2019-es kiírására. Az új érkező nem más, mint Isaac Cuenca.

Isaac Cuenca a La Masía növendéke, ám sosem futotta be azt a karriert, amit vártak tőle az FC Barcelonában. Cuenca a szokásoknak megfelelően végigjárta az utánpótlás ranglétrát, és egészen sokáig, huszonhárom évek koráig maradhatott a katalán sztárcsapat kötelékében. Azonban szélsőként esélye sem volt tartósan bekerülni még a meccs keretekbe sem, így 2014-ben végleg elengedte őt a Barca.

Cuenca az elmúlt években kevés sikerrel próbálkozott a Deportivo La Corunanál, a Granadánál, a Bursaspornál és a Hapoel Beer Shevanál, ám egy idénynél tovább sehol sem marasztalták. Az egykori utánpótlás válogatott támadó tavaly nyár óta volt szabadúszó. Így ingyen szerezte most meg a Szagan Toszu, amely nagyon bízhat Cuenca szolgálataiban, lévén 2022-ig kötött szerződés a 27 éves játékossal.