Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az MLS-be tart az egykori Barca-tehetség – sajtóhír

Angol lapinformációk szerint az egykori Barcelona-csodagyerek a tengerentúlon keresné tovább a formáját, melyet hosszútávon már évek óta nem talált meg az öreg kontinens különböző országaiban…

A The Sun vasárnapi riportja értelmében Bojan Krkic már januárban elhagyni készül az angol másodosztályban (Championship) szereplő Stoke City együttesét, hogy a Brad Friedel által irányított New England Revolution csapatához csatlakozzon az MLS-ben.

A 28 éves spanyol válogatottat is megjárt szélső annak idején a Barcelona hatalmas tehetsége volt, ám teljesítménye rendszerint elmaradt a várakozásoktól, 2014 óta már a Stoke City kötelékébe tartozik. A jelenlegi másodosztályú szezonban 13 pályára lépés alatt egyetlen alkalommal volt eredményes, míg az elmúlt két idényt kölcsönben töltötte a spanyol élvonalbeli Deportivo Alavés, valamint a Bundesligában érdekelt Mainz csapatainál.

Az angol lap szerint Krkic a tengerentúlon sokkal nagyobb fizetésért játszhat majd, mint most a Championshipben, és ezt tartják a legfőbb tényezőnek a váltását illetően.