Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: Megvan a diagnózis, ennyit hagy ki Dembélé!

Vasárnap este sérülést szenvedett az FC Barcelona zseniális formában játszó támadója Osumane Dembélé, akit a Leganes elleni bajnoki 69. percében egyből le is kellett cserélni. A lábán hagyta el a pályát világszerte sok aggódó tekintet mellett.

A katalán sztárklub korábban csak annyit közölt, hogy a játékos bal bokája sérült, aláfordult és kificamodott. A hétfői nap során pedig részletes orvosi vizsgálatok után közölnek hivatalos diagnózist.

Az ijedelem azért is volt nagy, mert ahogyan Dembélé elcsúszott, úgy nem csak a bokája, hanem a térde is megbicsaklott. Ezt követően a szélső támadó mozdulatlanul maradt a földön, mely nem sok jót sejtetett. Egyből jelezte, hogy cserét kér, de végül sokak megkönnyebbülésére a saját lábán hagyta el a játékteret.

Idő közben a hivatalos diagnózis is megérkezett, a katalán klub szűkszavúan annyit tett közzé, hogy 15 nap kényszerpihenő vár a játékosra, aki így minden bizonnyal kihagyja a Sevilla elleni két Copa del Rey meccset, valamint a Girona és a Valencia elleni bajnokit. Amennyiben a felépülése az előre meghatározott ütemben halad, az Athletic Bilbao ellen február 10-én már játszhat.