Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Különös ManUtd ígéret: „Harcolni fogunk a Bajnokok Ligájáért”

Borzasztóan kezdte az idényt a Manchester United együttese, amely csak decemberben vált meg a szenvedő menedzsertől, José Mourinhotól. Azóta a „Vörös Ördögök” teljesen megtáltosodtak Ole Gunnar Solskjaer irányítása alatt. És remélni tudják, hogy ennél is feljebb vezet az útjuk.

Mourinho edzőségének utolsó időszakában még a felsőházban is éppen csak, hogy ott volt a Manchester United, most pedig újra életképes eséllyel üldözik a Bajnokok Ligáját érő első négyest. A „Vörös Ördögök” jelenleg a hatodik helyen áll, azaz újra összeállt a „TOP6”. A listavezető Liverpool, illetve a címvédő Manchester City befoghatatlannak tűnik, ám akár még a harmadik Spurs-t is utolérheti ez a MU.

Az egyértelmű, hogy a hat szupercsapatból (a fentieken kívül még az Arsenal és a Chelsea sorolandó is), csak négy lehet ott a Bajnokok Ligája következő idényében is. A jelek szerint az új menedzserrel visszatért a United sztárjainak magabiztossága is. A minap a gárda középpályása, Nemanja Matic nyilatkozott arról, hogy leghőbb vágyuk az, hogy jövőre is ott lehessenek a legrangosabb klubsorozatban:

„A Premier League-ben nagyon nehéz elérni a Bajnokok Ligája helyezéseket. Harcolni fogunk, hogy eljussunk az első négybe. Az előttünk álló csapatok minőségiek, de azt hiszem, hogy elég jók vagyunk ahhoz, hogy versenyezhessünk velük. Mindent megteszünk, hogy a rajongóink boldogok legyenek.”

– fogadkozott a szerb játékos.