Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

MU: Zlatan sem hallgathatott tovább a Mourinho – Pogba témában!

José Mourinhóval köztudottan jó kapcsolatot ápoló Zlatan Ibrahimovic is elmondta véleményét azt illetően, hogy szerinte milyen volt a kapcsolat a portugál menedzser és Paul Pogba között.

(Kép: foxsportsasia.com)

“Mourinho taktikai elképzelései korlátok közé szorítottak bizonyos játékosokat. Az olyan futballistáknak, mint Pogba, szabadnak kell érezniük magukat, és hagyni kell őket, hogy azt csinálják, amiben igazán jók.” – Kezdte az ESPN-nek adott okfejtését Zlatan.

“Pogba nem érezte Mourinho bizalmát, de ez fordítva is igaz. Bonyolult dolog úgy jól teljesíteni, hogy az edző nem bízik benned. Nincs meg a szükséges pozitív energia, a motiváció ilyenkor.” – Folytatta az LA Galaxy támadója, aki ezt követően levonta a következtetéseket is.

“Láthatóan blokkolták egymást. Valakinek menni kellett. Az ilyen dolgok megtörténnek a futballban, ráadásul ilyenkor kizárt, hogy mindkét féltől megválnak. A klub döntött, és az új menedzser irányításával pedig Pogba láthatóan jóval szabadabbnak érzi magát.” – Így Ibra aki már csak azt nem mondta ki, hogy José Mourinho menesztése egyértelműen jó döntés volt az MU vezetőségétől.