Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: Jobban nem is fogalmazhatott volna az új igazolás!

A minap Barcelonában bejelentett Kevin-Prince Boateng első Barcás nyilatkozata egészen csattanósra sikerült – Őt ismerve persze ez azért nem biztos, hogy meglepő.

(Kép: marca.com)

A korábbi ghánai válogatott játékos kifejezte egyik legfőbb vágyát, mely vélhetően sok-sok katalán szimpatizáns tetszését el is nyerte.

“Gyerekkoromban lehet, hogy a Real Madridnak szurkoltam, de ne is kérdezzenek többet a Realról! Csak a Barcelonára akarok összpontosítani, és remélem, hogy a következő El Clássicón a Bernabéuban be is találok majd!” – Így Boateng.

“Barcelona, jövök! Kicsit szomorúan hagyom el a Sassoulót, viszont egy ilyen nagyszerű lehetőséget nem hagyhattam ki! Emlékszem, amikor az AC Milannal játszottam először a Barca ellen a Gamper-kupán, már akkor tele voltam érzelmekkel. Kicsit még ideges is vagyok most. Hihetetlen érzés, hogy itt lehetek!” – Tette még hozzá a 31 esztendős támadó.

Boatengnek egyébként nem lesz ismeretlen terep maga a spanyol bajnokság sem, hiszen a Las Palmasnál töltött időszaka alatt (2017-2017) már belekóstolhatott a La Ligába.