Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bayern: a Manchester City fiatalja is a célkeresztben – sajtóhír

Callum Hudson-Odoi után újabb fiatal tehetséggel hozták szóba a német rekordbajnok Bayern Münchent. Szigetországi sajtóhírek szerint a Manchester City ifjoncára is pályáznak a bajorok.

Matondo is a Bayern nagy igazolása lehet.

A Chelsea 18 esztendős labdarúgójának, Callum Hodson-Odoinak és a Bayern Münchennek a történetét talán már nem kell bemutatni. A német klub mindenképp szeretné megszerezni a fiatal angolt, de a hírek szerint nem állnának le, s egy másik nagy jövő előtt álló, szintén 18 esztendős támadót is szerződtetnének.

A The Sun számolt be róla, hogy a bajorok szemmel követik a Manchester City második csapatában szereplő szélsőjét, Rabbi Matondot. A már a walesi válogatottban is bemutatkozott támadó a manchesteri kékek U23-as együttesében kitűnően szerepel, hiszen 11 bajnokin 6 gólt és 4 gólpasszt jegyzett. A sajtó információi alapján a Bayern akár 10 millió fontot is adna a remek képességekkel megáldott Matondóért, akinek 2020. júniusáig van kontraktusa a Cityvel.

A labdarúgóért egyébiránt több nagy klub is sorban áll, s ha az utóbbi időszak tendenciáit vesszük alapul, akkor nem lenne meglepetés, ha a City elengedné. Gondoljunk csak Jadon Sanhora, vagy épp a közelmúltban távozó Brahim Diazra, de még bőven folytathatnánk a sort, hogy hány tehetséges labdarúgót vált meg a Manchester City az elmúlt években.