Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Nem mondott le a Real Madrid a Juventus sztárjáról – sajtóhír

A közelmúltbeli torinói felvetések után ezúttal angol forrás erősítette meg, hogy a Real Madrid továbbra is élénken érdeklődik a Juventus klasszisa iránt…

A The Sun információi szerint a nyárra jelentős erősítéseket tervezgető Real Madrid legnagyobb igazolása Paulo Dybala lehet a Juventustól, akiért a “királyi gárda” 90 millió fontot is hajlandó lenne fizetni.

A felvezetést arra alapozzák, hogy az olasz rekordbajnok nyártól elvileg már megszerezte Aaron Ramseyt a középpályára, és valamilyen formában Iscóra is lecsapnának addig a Realtól, így az argentin csillag bizonyos összeg ellenében akár mozdítható lehet Torinóból.

Dybala az elmúlt idényben 46 mérkőzésen 26 gólt szerzett, ebből 22-t az olasz bajnokságban, a Bajnokok Ligájában pedig csupán egyszer volt eredményes. Ezzel szemben az idei kiírásban 25 meccsen jegyzett 7 találatából ötöt a BL-ben, kettőt a Serie A-ban lőtt.

Az argentin csillagot még 2022-ig köti szerződés jelenlegi klubjához, aktuális piaci értékét pedig 110 millió euróban határozza meg a Transfermarkt oldala.