Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Manchester United középpályását szemelte ki a Barca – sajtóhír

Az FC Barcelona vezetősége állítólag már tárgyalásokat folytat, hogy további erősítéseken hajtson végre a csapat középpályáján, és felvették a kapcsolatot a Manchester United rutinos labdarúgójával is…

A Goal.com erősítette meg, hogy a Barcelona Juan Mata leigazolásával kapcsolatban kezdeményezett tárgyalásokat, miután a lejáró szerződésű rutinos spanyol középpályást korábban például a Paris Saint-Germain és a Juventus is egyaránt megkörnyékezte.

A 30 esztendős középpályás 2014-ben igazolt a Chelsea-től az Old Traffordra, azóta a “Vörös Ördögök” színeiben több mint 200 tétmérkőzésen lépett pályára, az idei kiírásban már 22 találkozón van túl. Hazáját 2011-ben hagyta el, azelőtt utánpótláskorában a Real ifjoncai között nevelkedett, a 2006-2007-es idényt a Real Madrid Castillában töltötte, mielőtt eligazolt volna a Valenciához.

A katalánok nyártól már megállapodtak Frenkie de Jong szerződtetésében, és elvileg Adrien Rabiot is érkezhet a PSG-től, Matát azonban optimális esetben akár már a januári transzfer-időszak során csatlakozhat a csapathoz.