Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Egyre közelebb a Real egykori sztárja a La Ligához – sajtóhír

Spanyol források szerint rövidesen a spanyol bajnokságban (La Liga) köthet ki a Real Madrid és a Manchester United egykori kiválósága, akit a Valencia csapata készül leigazolni…

A Marca információi szerint a Valencia csapata 8 millió eurós ajánlatot készül tenni a West Ham United részére Javier Hernandez megszerzése érdekében.

“Chicharito” fénykorában 2010 és 2015 között a Manchester United alkalmazásában állt, utolsó szezonját a Real Madridnál töltötte kölcsönben, de a kiváló kezdés után képtelen volt tartósan eredményesen teljesíteni. Karrierje eddigi legjobb idényét ezt követően, a 2015-2016-os kiírásban produkálta a Bayer Leverkusen alkalmazásában, amikor 40 mérkőzés alatt 26 gólt szerzett, és még a rákövetkező idényben is jegyzett fele ennyi találatot.

A 30 éves támadó 2017. nyarán 15 millió font ellenében került a “Kalapácsosokhoz”, a tavalyi szezonban szerzett nyolc gólja után idén eddig ötször volt eredményes, de korábban is arról szóltak már a hírek, hogy nem szándékozik kitölteni a következő idény végéig tartó szerződését a londoni klubnál.