Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: Sergio Ramos ezért imádja a büntetőket!

A Real Madrid Girona elleni kupagyőzelme alkalmával a duplázó Sergio Ramos a következőképpen értékelte saját és csapata teljesítményét!

(Kép: as.com)

“Szeretem, ha kifejezhetem önmagam! Ennek az egyik legjobb módja az, amikor tizenegyest rúghatok!” – Idézi Ramos szavait a madridi AS.

A blancók csapatkapitánya egyébként amellett, hogy a hírhedt ‘panenka-stílusban’ hajtotta végre a tizenegyest, ez volt hétből a hetedik értékesített büntetője a szezonban, ami finoman szólva sem rossz egy középhátvédtől!

“Amellett, hogy magabiztosnak érzem magam, nem gyakorlom az ilyen büntetőket. Ezeket a pillanat szüli!” – Tette még hozzá Ramos, aki a találkozót röviden a következőképpen értékelte.

“A párharc még egyáltalán nem lefutott. Jó eredményt értünk el, kedvező helyzetben vagyunk. Ettől függetlenül talán jobb lett volna, ha sikerült kapott gól nélkül lehoznunk a meccset. Ez viszont egyáltalán nem egyszerű a Király-kupa negyeddöntőjében, főleg nem a Girona ellen, hiszen láthattuk, hogy az Atlético otthonában mit is értek el. A második félidőben jobban játszottunk, kézben tartottuk a meccset. Bízom benne, hogy hasonló eredmények jönnek a folytatásban is.”

https://www.youtube.com/watch?v=T9PJxxW-BBY

Az a bizonyos Ramos-büntető