Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Barca középpályását szemelte ki az Inter – sajtóhír

Spanyol médiaértesülések szerint az FC Barcelona csapatánál állítólag távozás előtt álló rutinos középpályás iránt az Inter lehet a favorit a nyári átigazolási időszakban…

A spanyol El Chiringuito nevű műsorban közölték, hogy az Inter lehet a legfőbb esélyes a nyáron a Barcelonától távozás előtt álló Ivan Rakitic megszerzésére, amennyiben a katalánok valóban túl szeretnének majd adni a horvát középpályáson.

A horvát válogatottal vb-ezüstérmes labdarúgó az általános vélekedés szerint az egyik “áldozata” lehet a korszakos tehetség Frenkie de Jong nyári érkezésének, 2021. nyarán lejáró szerződése miatt pedig az egyik optimális lehetőség lehet a következő piacon való értékesítése.

A 30 esztendős Rakitic 2014 óta áll a gránátvörös-kékek alkalmazásában, korábban a Sevilla, a Schalke 04 és a Basel csapatait szolgálta. A katalán klub középpályájának gyakorlatilag érkezése óta kirobbanthatatlan kulcsfigurája, idényenként rendszerint legalább 50 mérkőzésen játszik, a jelenlegi kiírásban is már 32 fellépésnél tart.

Ennek ellenére az elmúlt években vissza-visszatérnek azon híresztelések, mely szerint a Barcelona hamarosan túl szeretne adni rajta, s elképzelhető, hogy idén nyáron akár minden meg is valósulhat…