Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Valóban eldőlt Hazard jövője – sajtóhír

Azok után, hogy Eden Hazard közölte, hogy meghozta döntését, természetesen felbolydult a sportsajtó, és mindenki azt találgatja, hogy vajon mire gondolhatott a Chelsea belga klasszisa, a legjobban értesült angol források pedig természetesen már mindent tudnak…

A The Telegraph szerint Eden Hazard sejtelmes mondata csak annyit jelenthet, hogy nyáron a Real Madridhoz fog szerződni, és ha mindezt hivatalosan a szezon végéig nem is fogják bejelenteni, a lap úgy gondolja, hogy klubjának már hamarosan fog szólni róla, hogy megkezdhessék az egyeztetéseket a pótlását illetően.

Ezzel egyidejűleg a Goal.com riportja értelmében Hazard ugyancsak a “blancókhoz” tart, és a nemzetközi portál szerint a 28 éves támadó 100 millió font ellenében teheti át székhelyét a Stamford Bridge-ről a Bernabeuba.

A londoni “Kékeket” 2012 óta hűségesen szolgáló labdarúgó már legalább egy éve szemez a Real Madrid érdeklődésével, több interjúban is hangsúlyozta, hogy álma válna vele valóra, ha a “királyi gárda” alkalmazásába szegődne, mindez pedig jó eséllyel hamarosan megvalósulhat. Hazard szerződése 2020-ban lejár a londoni “Kékeknél”, amit ha nem hosszabbítanak meg vele, akkor idén nyáron érdemes lenne eladniuk.