Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Görögország: PAOK győzelem a bajnoki rangadón – videóval

Nagyon könnyedén győzte le a PAOK az Olympiakoszt a görög Szuperliga 20. fordulójában. A listavezető PAOK ezzel növelte az előnyét a tabellán, és már 9 ponttal vezetnek a második helyezett Olympiakosz előtt. 

Forrás: PAOK Twitter

A PAOK már az első félidőben lerendezte a meccset az Olympiakosz ellen. Nagyon hamar, a 3. percben szerezték meg a vezetést, amikor Vierinha a tizenhatos bal sarkából emelte a kapuba a labdát. A 19. percben növelték az előnyüket, ekkor Akpom elég gyenge fejese került Biseswar elé, akinek már csak az üres kapuba kellett pöccintenie a labdát. A 29. percben akár már hárommal mehettek volna, de Mauricio lövése csak a bal kapufát találta el.

A második félidőre kicsir visszavett a PAOK, de az Olympiakosz sem akarta átvenni a kezdeményezést. Az eseménytelen első rész után a 69. percben Akpom szerzett gólt, ám a játékvezető les miatt érvénytelenítette a találatot. Aztán a 83. percben végre összejött Akpomnak az érvényes gól is. Hatalmasat hibáztak a védők, az angol játékos pedig ezt kihasználva elvette a labdát, végigszaladt vele a kapuig, majd a kapus felett a hálóba emelte. A végére még szépített az Olympiakosz, amikor a 88. percben a kapusról kivágódó labdát Podence lőtte a hálóba.

PAOK – Olympiakosz: 3-1 (2-0)
Helyszín: Toumba Stadion (Thesszaloniki) Játékvezető: Manzano J.  (spanyol)
Gólszerzők: Vierinha (3.), Biseswar (19.), Akpom (83.) ill. Podence (88.)
Sárga lap: Skakhov (42.), El Kaddouri (77.) ill. Vukovic (31.), Guerrero (40.), Torosidis (60.), Hassan (90+4.)
Kiállítás: – ill. –

https://www.youtube.com/watch?v=b5q1fSjxmsQ