Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ajax – Real: “Három stadion is kevés lenne!”

Rég nem látott lázban ég Amszterdam városa a szerdai esti (21:00, Tv: M4 Sport) Ajax – Real Madrid Bajnokok Ligája nyolcaddöntő első mérkőzése előtt.

Vajon a felfokozott hangulat miképpen hat majd az Ajax-jétékosaira?(Kép: )

Az Ajax kommünikéje szerint ugyanis minden az 53.000 jegy elkelt a csúcsmeccsre. Az óriási szurkolói érdeklődés miatt klub kibérelte az Amszterdam Aréna szomszédságában található, 14.000 férőhelyes Ziggo Dome-ot is, ahol óriáskivetítővel, és olyan korábbi Ajax-nagyságokkal, mint Michael Reiziger, Rafael Van der Vaart, vagy Joh Heitinga meghívásával várják a szurkolókat.

“Könnyedén megtölthetnék háromszor is az Amsterdam Arénát! Nem hiába, hogy nagyon örültünk a Real Madridnak a decemberi sorsoláson.” – Jellemzi a Het Parool holland napilap az amszterdami helyzetet.

A lap szerint az Ajax-szimpatizánsok kedvét az sem veheti el, hogy februárra azért a csapat formája sem olyan már, mint decemberben: főleg az olyan kulcsjátékosok mint Blind, Tadic vagy Ziyech teljesítményének visszaesése miatt; ráadásul Frenkie de Jong körül is teljes a felfordulás, miután a fiatal középpályás aláírt a Barcelonához.