Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ramsey lehet minden idők legjobban fizetett brit futballistája – sajtóhír

Az angol BBC robbantotta a hírt, miszerint Aaron Ramsey nyári klubváltása után minden idők legjobban fizetett brit futballistája lehet. 

Forrás: BBC

A BBC információi szerint Aaron Ramsey aláírt egy előszerződést a Juventusszal, miszerint a nyáron csatlakozik a torinói klubhoz és heti 400 ezer fontos alapfizetést fog kapni. Ezzel a walesi középpályás lehet a legtöbbet kereső szigetországi futballista, a világon pedig a nyolcadik legjobban fizetett labdarúgó, aki napi nagyjából 20 millió forintot kereshet majd. Az angolok szerint már az is kiderült, hogy Ramsey egy négy éves szerződést ír majd alá.

Többször merült már fel a hír, hogy a walesi középpályás a Juventusban folytatja a karrierjét, miután a nyáron lejár a szerződése, és 11 év után elhagyja az Arsenalt. A játékos azóta már át is esett egy rendhagyó orvosi vizsgálaton Madridban.

Ramsey 2008-ban csatlakozott az Arsenalhoz a Cardiff City csapatától. Azóta 361 mérkőzésen lépett pályára az Ágyúsok mezében, amelyeken 62 gólt és 64 gólpasszt jegyzett.