Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: Casemiro még mindig rangadó-győzelmet ünnepli

Komoly meglepetést okozott a Real Madrid az Atlético elleni városi derbin elért győzelemmel. A „Királyiak” idegenben tudták elhozni a három pontot, és máris a második helyen feszítenek a La Liga tabelláján.

Sőt, mivel az FC Barcelona pontokat hagyott Bilbaoban tegnap este, így már csak hat pont a hátránya a Realnak a listavezető katalánok mögött. Ez pedig valóban nagy előrelépés a borzalmas szezonkezdés után. A Bajnokok Ligája nyolcaddöntőre készülő (szerda, Ajax) spanyol klub játékosai természetesen újra magabiztossággal töltődnek, kérdés, hogy vajon meddig tart a lendület? Az biztos, hogy a Real brazil védekező középpályása, Casemiro máris elégedetten nyilatkozott a klub hivatalos TV-csatornáján:

„Kétségtelenül nagyon boldog vagyok, nem csak a gólom, hanem a csapatjáték miatt is. Láthattuk, hogy nagyon magas szinten voltunk. Nagyszerű meccs volt, így most már megelőztük az Atléticot is a tabellán, és úgy gondolom, hogy jó úton járunk a sikerhez vezető úton. Nagy ellenfél ellen játszottunk egy olyan edzővel, aki tudja, hogy mit akar, azt hiszem nagyszerű meccsünk volt.”

– büszkélkedett a 26 esztendős játékos.