Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: Ramos őt kéri az Atléticóból! – sajtóhír

Azok után, hogy a gólörömével Antoine Griezmannt figurázta, Sergio Ramos egy sokkal elismerőbb megnyilvánulást is tett az ősi rivális Atlético Madrid felé a Real Madrid által megnyert városi rangadót követően…

A Don Balón beszámolója szerint a Real Madrid csapatkapitánya, Sergio Ramos nagyon szeretne a jövőben egy védőpárost alkotni a “Matracosok” uruguayi válogatott védőjével, ezért megkérte Florentino Pérezt, hogy igazolja le José Maria Gimenezt a csapathoz.

A 24 esztendős védőt az Atlético Madrid 2013-ban, nagyon fiatalon igazolta a tengerentúlról, s azóta már évek óta kirobbanthatatlan tagja a “Matracosok” – általában – sziklaszilárd védelmének, bár az idei szezonban sérülésből kifolyólag eddig csupán 12 spanyol bajnoki mérkőzést tudott lejátszani. Gimenez szerződése 2023-ig érvényes jelenlegi klubjánál, aktuális piaci értéke pedig 50 millió euró a Transfermarkt szerint.

Annak ellenére, hogy Ramos szívesen látná a város másik szegletében, kicsi lehet az esélye, hogy az Atlético eladná egyik legjobbját, tekintve hogy a lejáró szerződésű Diego Godín várhatóan az Inter csapatához fog szerződni nyáron.