Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Real Madrid is bejelentkezett a Barca kiszemeltjéért

A spanyol sajtó tegnap belebegtette a katalánokkal való megegyezést, a német szerint a téma nem lefutott, ugyanis a királyiaknak is a Benfica kölcsönjátékosa, a Bundesligában remeklő Luka Jovic kell. 

A 21 éves szerb válogatott kiválóság jelenleg a második szezonját tölti az Eintracht Frankfurtnál a Benficától kölcsönben, s az aktuális idénybeli 19 tétmeccsen, 14 gólt szerzett a német bajnokságban (Bundesliga). Továbbá az Európa-ligában is harcban van a gólkirályi címért. Az eddigi 6 csoportmeccsen 5 alkalommal köszönt be, a gólgyártást pedig a Shakhtar Donestk ellen folytathatja az egyenes kieséses szakaszban.

A német Bild ma arról írt, hogy nem csak a Barcelona szemelte ki a  tehetséges szerbet, hanem a Real Madrid is beáll a kérők sorába. Mindeközben a Benfica felkészül, és dörzsöli a markát, hiszen az ilyen licitálás igencsak felverheti egy játékos árát. Jovic szerződése 2021 nyaráig él a lisszaboni klubnál, így a birtokló klub alkuhelyzete is kedvező. A transfermarkt 40 millió euróra taksálja Jovic piaci árát, mely kicsivel több mint egy esztendeje még csak 2 millió volt.

A Bild azt is megemlíti, hogy a Real Madrid konkrét összeget, 45 millió eurót ajánlott is a szerbért…