Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BL: Pogba szerint szerencsések, hogy Neymar nem játszik

Ma este találkozik egymással a Manchester United és a PSG a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első fordulójában. A franciáknál sok a hiányzó, aminek nagyon örül az angolok középpályása Paul Pogba is. A másik oldalról pedig úgy gondolják, hogy még így is le tudják győzni a manchesteri alakulatot. 

Forrás: eurosport.com

A manchesteriek oldaláról Paul Pogba nyilatkozott a ma esti, PSG elleni BL-összecsapás előtti sajtótájékoztatón. A francia középpályás már nagyon várja az találkozót, és szerinte igen szerencsések, hogy Neymar nem lehet ott egyik mérkőzésen sem sérülés miatt, viszont Mbappe még megnehezítheti a dolgukat. 

“Természetesen nagyon izgulok, mivel ez egy olyan meccs lesz, ahol az egyik legjobb csapattal játszunk. Tudom, hogy nem lesz könnyű párharc, mert a PSG évek óta diadalmaskodik a francia élvonalban és most már egyértelműen a BL-győzelem a céljuk. Azonban szerencsések vagyunk, hogy Neymar nem léphet pályára ellenünk, ami persze az ő számára szerencsétlen dolog, de nekünk jó, mivel egy olyan játékosról beszélünk, aki egymaga képes megváltoztatni a meccs kimenetelét. Mbappe viszont ott lesz, akit nagyon nehéz lesz majd megállítani, mert érti és átlátja a játékot, ami nagy különbség közte és a hasonlóan fiatal labdarúgók között. A PSG támadásain lesz a kulcs, és hogy azokat sikerüljön megfékeznünk.”

A PSG oldaláról Julian Draxler nyilatkozott a mérkőzés előtt. A párizsi klubnál sok a sérült, a már említett Neymaron kívül Cavani sem lesz bevethető, ahogy Meunier sem. A német középpályás szerint éppen Paul Pogba lesz az ellenfél legveszélyesebb játékosa, ám tisztában vannak vele, hogy hogyan fogják megfékezni. Emellett arról is beszélt, hogy a két támadójuk hiányában, kinek kell átvennie majd a szerepüket.

Régóta ismerem Pogbát, hiszen a német és a francia válogatott meccsein rendszeresen találkozunk. Nagyon jó játékos, aki a legfontosabb meccseken nyújtja a legjobb formáját, így a Bajnokok Ligájában is biztosan remekleni fog, ám a PSG kerete elég erős ahhoz, hogy megállítsuk. Neymar és Cavani nélkül állunk fel, így különösen fontos, hogy Di Maria jól játsszon. Kérdezgettük őt a Manchester Unitedről, ám tiszteli a korábbi klubját, és nem mondott róla semmi rosszat.”

A BL nyolcaddöntők egyik legjobban várt meccse, a Manchester United és a PSG találkozója ma este 21 órakor kezdődik az Old Traffordon.