Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ezen a nyáron is bombaigazolásra készül a Juventus – sajtóhír

Azok után, hogy múlt nyáron Cristiano Ronaldo leigazolásával húzott nagyot a Juventus, az olasz rekordbajnok egybehangzó értesülések szerint a 2019-es nyári átigazolási időszakban is legalább akkora, “világrengető” átigazolásra készül…

A The Sun értesüléseire hivatkozva világszerte számtalan médium vette át a hírt, mely szerint a Juventus csapata nyáron Mohamed Szalah leigazolását tervezi a Liverpool gárdájától mintegy 175 millió fontért cserébe.

A 26 esztendős egyiptomi klasszis az elmúlt idényben 36 meccs alatt szerzett 32 találatával a Premier League gólkirálya volt, míg az aktuális idényben jelenleg 26 fellépésről 17 gólnál tart az angol bajnokságban.

Szalah számára korántsem ismeretlen Olaszország, hiszen 2014 és 2017 között három szezont húzott le a Serie A-ban a Fiorentina és az AS Roma csapataiban, mielőtt 42 millió euró ellenében a Liverpoolhoz szeződött volna.

A torinói sztárcsapat a minap jelentette be Aaron Ramsey leigazolását a következő idénytől, melynek hatására már azt találgattuk, hogyan állhat fel vele a csapat, ezúttal azonban egy újabb nagy név leigazolása merült fel, amellyel szinte végképp borítékolhatóvá válhat Paulo Dybala Real Madridhoz való vágyódása.