Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Marcelónak hiányzik Ronaldo

Marcelo egy hosszabb interjút adott a brazil Esporte Interativo sportcsatornának, amiből több érdekes dolog is kiderült. A brazil védő most arról beszélt, hogy milyen kapcsolatban állt Cristiano Ronaldóval. 

Forrás: AS

Marcelo és Cristiano Ronaldo között nagyon jó barátság alakult ki, amíg mindketten a Real Madridnál játszottak. Aztán a portugál 2018 nyarán eligazolt a Juventusba, és már többször felmerült a hír, hogy Marcelo is követi, de ezt a védő épp ebben az interjúban cáfolta. Emellett az is kiderült, hogy CR távozásáról már a BL-döntő előtt tudott a brazil, de senkinek nem mondta el, ahogy azt kérte tőle a portugál. Marcelo azonban még azt is elmondta az interjúban, hogy hiányzik neki korábbi csapattársa.

“Nagyon jó a kapcsolatom Cristiano Ronaldóval, a barátnőjével és az egész családjával. 9 éven keresztül játszottunk egymás mellett, szóval teljesen normális, hogy szomorú vagyok miatta. Ráadásul most Kiko Casilla is elment,  aki az öltözőben mellettem ült. Minden nap megkérdeztem tőle, hogy ‘Hogy vagy Kiko, mi újság?’, most pedig nem ül ott senki.  A másik oldalamon Bale ül, de ő meg nem beszél spanyolul, csak angolul, és csak kézmozdulatokkal kommunikálunk. Csak annyit tudunk beszélni egymással, hogy ‘Szia, Helló, jó bor.”

Marcelo ebben a szezonban meg sem közelíti eddigi formáját, és Santiago Solari vezetése alatt már a kezdőcsapatból is kikerült. A brazil védő természetét ismerve lehet, hogy hiányzik neki egy társ az öltözőből, akivel nem csak a pályán, de azon kívül is jól érezheti magát.