Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Mourinho máris visszatérhet a Premier League-be

Már-már elképesztőnek számító pletyka látott napvilágot Angliában. Állítólag komoly esély mutatkozik arra, hogy ha Marco Silva nem tudja stabilizálni az Everton formáját, akkor honfitársa, a Manchester Unitedtől kirúgott José Mourinho veheti át a helyét a Goodison Parkban.

Marco Silva nagyon népszerűnek számít az Everton szurkolóinak szemében, azonban a vezetőség nem teljesen elégedett a csapat teljesítményével, lévén hatpontos lemaradásban vannak a hatodik helyezett Wolverhampton mögött. És még a Watford is be van ékelődve a két gárda közé… Ez bizony a PL középmezőnye.

Állítólag ebbe a középmezőnybe érkezhet Mourinho, akit egyébként egyre több alkalommal hoznak össze korábbi szeretett klubjával, az olasz Internazionaleval.

A szakértők szerint nincs túl sok valóság alapja a Mourinho – Everton pletykának, ugyanis a liverpooli együttes nem áll azon az anyagi szinten, amelyhez a portugál menedzser szokott. A „Special One” a trófeák igazi halmozója, és lehet bármilyen szimpatikus csapat az Everton, szinte a nullához tendál az esélye, hogy bármilyen serleget húzzon be a hazai szintéren a nagy hatos (Arsenal, Chelsea, Liverpool, Manchester City, Manchester United, Tottenham) mögött.