Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

MU – PSG: “Meg fogjuk állítani Pogbát!”

Az esti csúcsmeccs előtt (21:00, Tv.: m4 Sport) a párizsiak részéről Julian Draxler is ott volt a hivatalos sajtótájékoztatón. A német középpályás pedig igen eltökéltnek tűnt.

(Kép: goal.com)

A 25 esztendős játékos szerint tisztelik a Manchester Unitedet, de nem tartanak annyira a Paul Pogba vezette “vörös ördögöktől” , mint azt sokan vizionálják.

“Az MU-nak nagyszerű játékosai vannak. Különösen igaz ez a középpályára, ahol ott van Pogba vagy Matic. Mindkettőjük játéka kulcsfontosságú lehet a meccset illetően. Ugyanakkor nálunk is megvan a megfelelő minőség a keretben, amivel képesek vagyunk ellensúlyozni őket.” – Kezdte Draxler, aki nagyon biztosnak tűnt azt illetően, hogy az Ole Gunnar Solskjaer alatt szárnyaló, a bajnokságban már 11 gólt szerző Pogba játékát is ki fogják oltani.

“Pogba bármire képes, de meglátjuk, mire megy majd ellenünk. Megvannak a játékosaink ahhoz, hogy megállítsuk őt. A Franciaország – Németország meccseken ez már nem egyszer sikerült is.” – Folytatta a német válogatott játékos, akit az sem zavart, hogy Edinson Cavani és Neymar sem játszhat az Old Traffordon.

“Természetes, hogy mindketten hiányozni fognak. A távollétükben nagy szükségünk lesz Di Maria jó játékára. Ő ráadásul ismeri is a Manchester Unitedet, kérdeztem is őt pár dologról, és jó tanácsokat adott. Bízom benne, hogy hozzá hasonlóan én is jól fogok majd futballozni, bárhol is kapok lehetőséget.” – Így Draxler, aki szerint nem érdemes kikiáltani esélyesként az MU-t sem.

“Mindenki tudja, hogy két nagyon jó csapatról van szó. Ez egy olyan meccs lesz, amit mindenki látni akar. Nem tudom, és nem is akarok azzal foglalkozni, hogy ki lenne a favorit. Egy biztos, senki sem nyert még meg egy meccset sem anélkül, hogy azt végig ne játszotta volna! Csak az számít majd, hogy mi történik a pályán. Felkészültünk arra, hogy a United majd azt a játékot nyújtja, amit az elmúlt időszakban. De nem hinném, hogy mindent vagy semmit alapon futballoznak majd, hiszen ők sem felejthetik el, hogy a visszavágó nálunk lesz!”