Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BL: eddig csak altatott a PSG?!

A Paris Saint-Germain értékes idegenbeli győzelmet aratott a Manchester United ellen a Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő odavágóján, és rendkívül előnyös helyzetből várhatja a visszavágót…

Hetek óta arról szóltak a hírek, hogy a PSG mennyire nehéz helyzetből várja az Angliában Ole Gunnar Solskjaer kinevezése óta valósággal szárnyaló Manchester United-et, hiszen a Thomas Tuchel a kulcsemberi közül Neymart, Cavanit és Meunierit is nélkülözte, Verratti szereplése pedig sokáig kérdéses volt. Ennek ellenére a francia gárda közel tökéletes játékkal, 2-0-ra diadalmaskodott az Old Traffordon, és szerzett komoly előnyt a március 6-i, hazai visszavágóra.

“Úgy gondolom, hogy remek mérkőzést játszottunk. Koncentráltan futballoztunk, kiegyensúlyozottan, óvatosan, de agresszívan. Az irányításunk alatt bírtuk tartani a meccset egyre jobban és jobban, ahogy telt az idő, köszönhetően a szervezettségünknek. Az első félidőben voltak labdavesztéseink, ám a másodikra nagyot javultunk. Megérdemelt a győzelmünk, de egy száznyolcvan perces mérkőzés felénél járunk, még nem dőlt el a továbbjutás.”

– tette hozzá a mérkőzést követő sajtótájékoztatón a PSG német vezetőedzője, aki korábban a sérültekre való panaszkodás mellett a klub januári igazolásainak elmaradását is szóvá tette.