Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Chelsea: újabb jelölt Sarri helyére – sajtóhír

A legutóbbi két súlyos idegenbeli vereséget követően kétségkívül komoly veszélybe került Maurizio Sarri állása a Chelsea csapatánál, és természetesen a jól ismert angol lapok máris elkezdtek kombinálni az esetleges menedzserváltást illetően…

A The Sun riportja szerint a már említett Mauricio Pochettino mellett a londoni “Kékek” kiszemelte az elmúlt idény vége óta munkanélküli Zinedine Zidane-t is, akit korábban a Manchester United szeretett volna José Mourinho utódjaként látni az Old Traffordon.

Mint ismeretes, a Chelsea a legutóbbi két házon kívül mérkőzését együttesen 10-0-s (!) gólkülönbséggel bukta el, hiszen 4-0-ra kaptak ki a Bournemouth-tól, és 6-0-s pofonba szaladtak bele a Manchester City ellen. Két ekkora zakót pedig még egy kis csapat vezetősége sem néz jó szemmel, nem hogy egy Chelsea-méretű klub vezérkara.

A 46 esztendős egykori Aranylabdás francia kiválóság edzői karrierje során 2016 és 2018 között egymást követő három alkalommal megnyerte a Bajnokok Ligáját, s 2017-ben a spanyol bajnoki címet is begyűjtötte a “királyi gárda”.