Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

FIFA 19: ezért nincsenek új Nike cipők a játékban

A FIFA 19 igazi rajongói már biztosan észrevehették, hogy az EA Sports a mostani szezonban már nem gondoskodik a folyamatos frissítéseivel a Nike legújabb termékeinek megjelenítéséről. Ellenben a többi nagy márka általában naprakésznek számít.

A különböző fórumokon már többen is szóvá tették, hogy bántja a szőrszálhasogató szemüket a legújabb Nike cipők hiánya. Az ok persze nagyon egyszerű, ugyanis az FIFA sorozat már hosszú évek óta szorosabb kapcsolatot ápol az Adidas-szal. Pedig a hírek szerint a Nike idén még több felületet kért a játékban, ahol azonban egyelőre előbbi cég tűnik az erősebb kutyának, lévén még a The Journey játékmódban is ők vannak középpontban. Igaz, Hunter kalandja a mostani epizóddal a végéhez ért.

Érdekesség, hogy a Konami által kiadott FIFA-rivális, vagyis a Pro Evolution Soccer 2019 nem csak a Nike, de az Adidas, a Puma és a Joma futballcipőit is folyamatosan szállítja a gamereknek. A legutóbbi PES 2019 frissítés, név szerint a Data Pack 4.0 többek között elhozta a rajongóknak a Nike Phantom VNM-t. Ennek a csukának a tavaly szezonban volt egy kimondottan a FIFA széria számára kiadott verziója Nike x EA Sports Phantom VSN néven.

Ugye azért kibírjuk kedves FIFA-imádók a legfrissebb reklám behelyezések nélkül is?