Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Inter: Icarditól elvették a csapatkapitányi szalagot

Az Inter csapata a szerdai napon váratlanul bejelentette, hogy a folytatásban Mauro Icardi helyett Samir Handanovic lett a gárda csapatkapitánya. Hivatalosan nem indokolták meg a döntést, de a tettek alighanem önmagukért beszélnek…

Az Inter csapata azonnal hatállyal elvette a csapatkapitányi karszalagot Mauro Icarditól, és az is biztossá vált, hogy az argentin befejező csatár nem került be a milánói csapat holnapi, Európa-liga meccskeretébe a Rapid Wien ellen.

A legtöbb médium szerint az Inter vezetősége megunta, hogy legnagyobb sztárjuk és ügynöke (aki egyben a kedves felesége) már hetek óta nem fogadta el a klub szerződési ajánlatát, és még mindig nem sikerült meghosszabbítaniuk a 2020-2021-es idény végén lejáró megállapodását.

A 25 éves támadó 2013 óta áll a milánói fekete-kékek alkalmazásában, ám a tavalyi 29 gólos szezonja után az olasz bajnokság (Serie A) idei kiírásában mindössze kilenc gólt szerzett eddig, ráadásul az utolsó hét fordulóban egyetlen alkalommal sem volt eredményes.

Eközben ráadásul egyre inkább szárnyra keltek olyan pletykák a világsajtóban, hogy Icardit a következő szezontól a Real Madrid vagy a Chelsea csapata látná nagyon szívesen. Nem kizárt, hogy immár ő is inkább a váltásra koncentrál, minthogy aktuális klubjában nyújtott teljesítményével foglalkozzon..