Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: “Most már mindenki félhet tőlünk!”

Az Ajax-Real Madrid szerda esti (TV: m4 Sport) Bajnokok Ligája találkozóját megelőző hivatalos sajtótájékoztatón madridi részről ott volt az igen optimista Thibaut Courtois is.

(Kép: marca.com)

A hórihorgas belga kapuvédő optimizmusát hamar kiderült, hogy a csapat javuló formája táplálja. “Október környékén rossz sorozatban voltunk, gyengén játszottunk. Azóta viszont sok minden változott. Sokkal jobban futballozunk, és ezt az ellenfeleink is jól látják. Azt hiszem mindenki tarthat tőlünk, hiszen pontosan tudják, hogy már nem is olyan könnyű legyőzni bennünket!” – Kezdte gondolatmenetét Courtois.

“Amikor a Real Madrid játékosa vagy, minden sorozatban nyerni akarsz. Pontosan ez motivál bennünket is! Küzdeni fogunk mindhárom sorozatban, elsőként szerda este a Bajnokok Ligájában!” – Folytatta a világbajnoki bronzérmes hálóőr.

(…) és ha már Bajnokok Ligája, a Chelsea együttesétől a nyáron érkező kapus az Ajax elleni találkozóról a következőket mondta. “Az Ajax egy remek csapat, olyan kiváló játékosakkal erősödtek, mint Daley Blind, vagy Dusan Tadic, de ott van például Matthijs de Ligt, Hakim Ziyech és Frenkie de Jong is. Pontosan tudják, hogyan kell jól és szépen futballozni, így óvatosnak kell lennünk, Mindannyian tudjuk, hogy nehéz meccs lesz.” – Így Courtois, aki szerint az azért feltétlenül mellettük szól, hogy igen tapasztalt játékosaik vannak.