Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bombacserére készül csatáraival a Juventus és a Liverpool – sajtóhír

Az olasz bajnoki éllovas elmúlt napokban említett két legfontosabb transzferét könnyen összekötheti a Juventus csapata az előttünk álló, nyári átigazolási időszak során – adta hírül a csapathoz közeli forrás…

Azok után, hogy több forrás Paulo Dybala várható nyári távozásáról számolt be, valamint angol lapok szerint Mohamed Szalah a Juventus idei nyári nagy kiszemeltje, a torinói illetőségű Tuttosport nevű lap lehozta, hogy a két klasszis egymással válthat klubot a nyári szünetben.

A forrás szerint a Juventus sürgeti a transzfert a Liverpoollal, és Dybala mellett még nagyjából 50 millió eurós összeget is a “Vörösök” bankszámlájára utalnának az egyiptomi csillag szolgálataiért cserébe.

A 25 éves argentin kiválóság Cristiano Ronaldo érkezése óta óhatatlanul háttérbe szorult, s tavalyi 22 Serie A-s találatához képest idén mindössze két gólnál tart az olasz bajnokságban, és összességében is csupán hétszer volt eredményes az egy évvel korábbi 26 gólos termését követően, s a jelek szerint egyre inkább elvágyódik az olasz csapattól, a klub pedig hajlandó lenne feláldozni őt.

Eközben az egy évvel idősebb kiválóság az elmúlt idényben 36 meccs alatt szerzett 32 találatával a Premier League gólkirálya volt, míg az aktuális idényben jelenleg 26 fellépésről 17 gólnál tart az angol bajnokságban. Szalah számára korántsem ismeretlen Olaszország, hiszen 2014 és 2017 között három szezont húzott le a Serie A-ban a Fiorentina és az AS Roma csapataiban, mielőtt 42 millió euró ellenében a Liverpoolhoz szeződött volna.