Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Inter: Szó szerint áll a bál Icardi körül!

Az Inter vezetőedzője, Luciano Spalletti is megszólalt a Mauro Icardi körül kibontakozó botrányt illetően.

(Kép: marca.com)

Már önmagában az sem mindennapos, hogy az egyik pillanatról a másikra elveszik a csapatkapitányi karszalagot valakitől, úgy, hogy az illetőt ráadásul a klub talán legfontosabb játékosa is egyben. Nos, az Internél pontosan ez történ Mauro Icardival.

Azóta sokan találgatjuk, hogy milyen okok is állhatnak a háttérbe. A milánóiak trénere, Luciano Spalletti megpróbálta röviden vázolni az argentin sztárcsatár körül kialakult helyzetet csapata csütörtöki Rapid Wien elleni Európa-liga találkozóját (18:55, Tv: Digi Sport 3) megelőzően.

“Az Inter számára fontos mérkőzés következik csütörtökön. Időre van szükségünk ahhoz, hogy az Icardi körüli helyzetet pontosan értékelni tudjuk. Nehéz döntést hoztunk, ám ezt a klubnál mindenki így látta a legjobbnak. A csapat számára is így a legjobb! Icardit játszatni akartam Bécsben, de ő el sem akart utazni a kerettel.” – Így Spalletti, aki ha ‘miértekről’ nem is beszélt, az azonban talán kitűnik szavaiból, hogy bizony nagy horderejű dolog történhetett a 25 esztendős csatár körül.

Kíváncsian várjuk a részleteket!