Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Legalább négy klub akarja az Everton sztárját – sajtóhír

A Chelsea korábban már említett érdeklődése mellett további három csapat érdeklődéséről számoltak be az angol lapok az Evertonnál nagyszerű szezont futó brazil kiválósága ügyében…

A Daily Star információi szerint a teljesség igénye nélkül az Atlético Madrid, a Chelsea, a Paris Saint-Germain és az AC Milan csapata egyaránt le szeretné igazolni Richarlisont az Everton gárdájától, aki így a Premier League egyik legjobban keresett játékosának számít.

A 21 esztendős támadó csupán ezen a nyáron szerződött mostani állomáshelyére – Marco Silva portugál menedzserrel együtt – a Watfordtól a liverpooli “Kékekhez”, de az idei szezonban már tízszer volt eredményes az angol bajnokságban jelenleg a kilencedik helyet elfoglaló csapat színeiben. Richarlison múlt nyáron 50 millió fontért cserébe igazolt át, az említett forrás szerint pedig az Everton legalább 80 millió font ellenében szeretné továbbadni őt.

A brazil válogatottban is bemutatkozó tehetséges balszélsőt 2023-ig köti szerződés mostani klubjához, aktuális piaci értéke pedig 45 millió euró a Transfermarkt szerint.