Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PSG: távoznia kell Neymarnak – sajtóhír

Újabb lapok kezdték el találgatni, hogy mi lesz Neymar jövője a Paris Saint-Germain csapatánál, ami egyre inkább úgy tűnik, hogy immár meg van pecsételődve…

A The Times találgatásai szerint a PSG-nek anyagi okokból mindenképpen el kell adnia Neymart a következő, nyári átigazolási időszak alkalmával, mert a pénzügyi fair play (FFP) szempontjából semmiképpen sem engedhetik meg maguknak, hogy a következő idényben finanszírozzák a brazil sztár heti 530 ezer fontos fizetését.

A lap azt is hozzáteszi, hogy Mbappét és Neymart már nem bírja tovább a PSG anyagi kerete, kettejük közül pedig egyértelműen a jóval fiatalabb francia tehetség megtartása lenne fontosabb. A francia klub pedig nem engedheti meg magának, hogy az esetleges pénzügyi szabálytalanságok miatt akár csak egy idényre is kizárják őket a nemzetközi kupaszerepléstől.

Amennyiben Neymar távozik, akkor a legvalószínűbbnek a Spanyolországba való visszatérés tűnhet számára, hiszen a világsajtó már hosszú ideje összeboronálta őt korábbi csapatával, a Barcelonával, valamint a Real Madriddal egyaránt, de akár az angol Premier League is szerepelhet a brazil lehetséges jövőbeli desztinációi között.