Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A korábbi MU-legenda elárulta, ki legyen a csapat menedzsere

A minap arról számoltunk be, hogy a Manchester United továbbra is Mauricio Pochettino megszerzését fontolgatja menedzserposztra a következő szezontól, amely igencsak megosztja a szurkolókat, és például az ellenzők között található az Old Trafford egykori kiválósága is, aki más véleményen van…

A klub egykori legendás játékosa, Ryan Giggs ugyanis továbbra is bízna Ole Gunnar Solskjaer képességeiben, és a következő idényre is nekihagyná a menedzseri posztot:

“Én mindenképpen őt neveznék ki hosszútávra. Nagyon pozitív számomra, hogy valaki ennyire jól ismeri klubot, a játékosokat, a szurkolókat, tudja hogy mire van szükség ahhoz, hogy itt sikeres tudjon lenni. Szerintem az elmúlt évek legjobb választása volt a kinevezése, és nem szabadna őt egy fél szezon után lecserélni.”

– említette a játékosként a “Vörös Ördögöket” annak idején 17 éven át szolgáló szélső, aki később asszisztensként és megbízott menedzserként is tevékenykedett a klubnál, napjainkban pedig a magyarokkal azonos Eb-selejtezőcsoportban szereplő walesi válogatott szövetségi kapitánya.

“Ole fantasztikus munkát végez a klubnál, megfelelő szabadságot ad a játékosnak, ugyanakkor taktikailag mégis egy kitűnő egészet alkotnak. Jó nézni az elmúlt hetekben a csapat mérkőzéseit, újra tetszetősen és eredményes játszik vele a United. Az egyesület problémái több évre vezethetőek vissza, nem várható el még tőle sem, hogy mindent egy csapásra megoldjon, de ha továbbra is megkapná a lehetőséget, akkor idővel visszajuttatná oda a klubot, ahová való.”