Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Chelsea: meg vannak számlálva Sarri napjai?!

Angol lapinformációk szerint az elmúlt hetek gyengélkedése után könnyen lehet, hogy a következő néhány meccs kedvezőtlen eredményei fényében a Chelsea csapata leválthatja a múlt nyáron kinevezett menedzsert, Maurizio Sarrit…

A Daily Mail szerint a Chelsea csapata akár már a hét végére kirúghatja állásából Maurizio Sarrit, amennyiben az olasz menedzsernek nem sikerül jelentős változást produkálni az elmúlt időszak mérsékelt eredményei után.

A londoni “Kékek” egymást követő négy idegenbeli bajnokin kapituláltak, elveszítve az Arsenel és a Tottenham elleni városi rangadót, valamint 6-0-ra kikapva a Manchester City-től és 4-0-ra a Bournemouth-tól. Mindezek után a lap szerint már a Chelsea játékosai is tisztában vannak vele, hogy komoly esély mutatkozhat a szakember menesztésére.

A Manchester United ellen FA-kupa-búcsú után a héten jön még a Chelsea számára a Malmö elleni El-párharc visszavágója, vasárnap pedig az angol Ligakupa döntője a Manchester City ellen.

Egybehangzó angol sajtóértesülések szerint a londoni gárda menedzsmentje már Zinedine Zidane esetleges szerepvállalásáról folytat egyeztetéseket a Real Madrid háromszoros BL-győztes trénerével.