Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Reggeli kávé mellé: íme, az FA-kupa negyeddöntők sorsolása

A Manchester United és a Chelsea tegnapi szupercsatáját, és várakozások szerinti végeredményét követően kialakult a legjobb nyolc mezőnye az FA-kupa 2018-19-es idényében.

A Manchester United továbbjutásával (persze a Chelsea-é is ugyanazt jelentette volna), hivatalossá vált, hogy a Premier League-et hat, míg a Championship-et két csapat fogja képviselni a negyeddöntők során. A párosításokat még az éjszaka folyamán, a „Vörös Ördögök” továbbjutása után nyilvánosságra is hozta az FA.

A negyeddöntőket március 15. és 18. között fogják lejátszani, íme, a párharcok:

Swansea City – Manchester City
A PL-ből tavaly kiesett Swansea jelen állás szerint nem fog tudni egyből vissza is jutni, ám úgy tűnik, hogy már nem lesz sok gondjuk egy esetleges kupaelődöntővel. A City számára akár sétagaloppá is válhat az idei kupakiírás.

Watford – Crystal Palace
A Watford a mostani szezon egyik legszimpatikusabban játszó kiscsapata, míg a Palace bárki ellen képes egy-egy meglepően jól kifutott eredményre. Persze rögtön tegyük hozzá, hogy ha meg kellett volna tippelni, melyik az a két PL-es londoni klub, akik bejutnak a legjobb nyolc közé, az nem ez a páros lett volna…

Wolverhampton Wanderers – Manchester United
Két rangadó után éppen csak, hogy kicsit könnyebb dolga lesz a MU-nak. A „Vörös Ördögök” az Arsenal, majd a Chelsea búcsúztatása után az elmúlt húsz év talán legjobban felépített PL-újoncához látogatnak. A „Farkasok” szinte biztosan a felsőházban végeznek a bajnokságban, és egy kibrusztolt 150 százalékos teljesítménnyel, akár az FA-kupa elődöntőjébe is verekedhetik magukat.

Millwall – Brighton & Hove Albion
London városának harmadik képviselője a kupaspecialista Millwall lesz. A második vonalban a kiesés ellen harcoló gárda az egyre népesebb magyaroszági szurkolótáborral rendelkező Brightont fogadják.