Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Eltilthatják a magyar válogatott középpályását

A hétvégi kiélezett rangadó elvesztése után az FC DAC 1904 magyar válogatott középpályása élesen kritizálta a játékvezetőt, melyet a természetesen a fegyelmi bizottság máris vizsgálni kezdett, és amennyiben elmarasztalják, akkor meccskihagyással is büntethetik Kalmár Zsoltot…

Több felvidéki portál is megerősítette, hogy a fegyelmi bizottság vizsgálatot indított Kalmár Zsolt ellen, miután a 23 esztendős középpályás a lefújást követően csalódottságában elég élesen beszólt a játékvezetés ellen, miután 0-1-es állásnál a hosszabbítás perceiben nem ítélték meg egy igencsak jogosnak tűnő büntetőt a Dunaszerdahely javára a Slovan Bratislava elleni rangadón.

Válogatott labdarúgónk így fogalmazott a mérkőzés után, melyet a hírek szerint vizsgálnak az illetékesek: “Mindkét tizenhatosban hasonló incidens játszódott le. Blackman kézjátéka után a Slovan rúgott büntetőt, a Slovan játékos kezezése után pedig folytatódott a játék. A hasonló szituáció után hasonló döntésnek kellett volna születnie, büntetőt kellett volna rúgnunk. Viszont tudjuk, a játékvezető szlovák volt.”