Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Jordi Alba: „Nehéz lesz nyerni a Bernabéuban”

Lionel Messi extraklasszisának és karrierje ötvenedik triplájának köszönhetően sikerrel abszolválta a sevillai túrát az FC Barcelona. A katalánok tehát sikeresen hangoltak a Real Madrid elleni meccsekre.

Az előttünk álló héten ugyanis egy Király-kupa visszavágó, illetve egy bajnoki „El Clásico” áll a két sztárcsapat előtt, egymás ellen. A sevillai siker alighanem remek önbizalom növelő volt, lévén mostanság nem igazán úgy gurul a szekér a Barcánál, ahogy azt a szurkolók, a média és legfőképp maguk a játékosok elvárnák.

A közelmúltban már írtunk Jordi Alba érdekes helyzetéről, miszerint akár a végéhez is közeledhet barcelonai karrierje, ám az Eb-győztes védő egyelőre csak az előttük álló kihívásokra koncentrál:

„Továbbra is szeretnénk minden meccset megnyerni. Messi továbbra is minden nap meglep minket, nem tudom, hogy melyik gólját válasszam a három közül, annyira boldoggá tett. A legfontosabb, hogy megnyerjük a mérkőzéseket, és harcban legyünk minden trófeáért. A kupában tudjuk, hogy nehéz lesz nyerni a Bernabéuban.”

– kacsintott ki Alba a szerdai, Real Madrid elleni szuperrangadóra.

Ez történt a két csapat kupa „odavágóján”.