Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

„Messi sem ijeszt meg minket”

Holnap játssza egymás ellen a spanyol Király-kupa elődöntőjének izgalmasnak ígérkező visszavágóját a Real Madrid és az FC Barcelona. Lionel Messi fantasztikus teljesítménnyel rukkolt elő a hétvégi, Sevilla elleni rangadón, ám úgy tűnik, hogy ez nem rettenti el a fővárosiakat.

Gólgazdag pályafutása ötvenedik mesterhármasát érte el Lionel Messi a Sevilla otthonában elért győzelem során. Az argentin világsztár nem mellesleg mindig jól játszik a Real Madrid ellen, így minden esély meg van rá, hogy ő döntse el a döntőbejutás kérdését a szerdai El Clasicon.

Gyorsan beilleszkedett a „Királyiak” csapatába a tavaly nyáron szerződtetett Vinícius Junior. A brazil szélső eddig huszonöt tétmeccsen játszott a nagycsapatban, három gólja és tizenegy gólpassza pedig valóban bíztató egy 18 éves sráctól. A Flamengo által kinevelt tehetség egyébként nincs híján a magabiztosságnak sem a nagy derbi előtt:

„Jó meccsre számítunk, reméljük, hogy nyerni fogunk. Készen állunk arra, hogy szembe nézzünk a Barcelonával. Láttam a mérkőzésüket a Sevilla ellen, biztosan nem ijeszt meg minket sem Messi, sem más játékosuk. Én személy szerint keményen dolgozom, hogy minden nap fejlődjek, mert még csak 18 éves vagyok, és a világ legjobbjai között játszhatok.