Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BRÉKING! Cristiano Ronaldo kihagyhatja a hétvégi rangadót!

Az olasz bajnokságot (Serie A) magabiztosan vezető Juventus csapata a szerdai napon megerősítette, hogy legnagyobb sztárját, Cristiano Ronaldót bokasérüléssel diagnosztizálták, és különböző vizsgálatoknak vetik alá a hétvégi szuperrangadó előtt…

Az olasz rekordbajnok a minap megerősítette, hogy Cristiano Ronaldo és Douglas Costa különféle sérülések miatt a társaktól külön tréningezett, miután az ötszörös Aranylabdás portugál klasszis az elmúlt hétvégi fordulóban, a Bologna elleni mérkőzésén rúgást kapott a bal bokájára, és továbbra is fájlalja a lábát.

CR7 az idei szezonban egyetlen bajnoki mérkőzést sem hagyott ki, és a Juventus kezdőcsapatának is eleddig egyetlen alkalommal nem volt tagja, rendszerint a teljes 90 percet pályán tölti, s 25 meccs alatti 19 találatával vezeti a Serie A góllövőlistáját.

További információi a Juventus caspatával kapcsolatban, hogy Emre Can és Miralem Pjanic újra edzésbe állt, míg Sami Khedira továbbra is szívműtét után rehabilitálódik.

A torinói gárda vasárnap este, 20:30-tól első számú üldözője, a második helyezett Napoli csapatához látogat az olasz bajnokság aktuális fordulójában.