Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bayern: Kovac extra teljesítményre számít kegyvesztett sztárjaitól

A német rekordbajnok Bayern München vezetőedzője, Niko Kovac biztos abban, hogy mind Mats Hummels, mind Jerome Boateng, mind pedig Thomas Müller bizonyítani szeretne a német nemzeti tizenegytől való mellőzésüket követően. 

A Nationalelf szövetségi kapitánya, Joachim Löw kedden jelentette be, hogy az új csapatépítés érdekében nem számít a bajorok három rutinos játékosára. Kovac szerint futballistái meg akarják mutatni, hogy a válogatottnál rosszul döntöttek.

„Tudom, hogy a játékosaim csalódottak. Nem helyes ez így, 29-30 évesen még lehetőséget érdemelnének. Arra számítok, hogy az előttünk álló hetekben a teljesítményükkel csak azért is rá akarnak cáfolni a szövetségi kapitány döntésére. Még mindig a legjobbak közé tartoznak, ezt akarják bebizonyítani. Rendkívül koncentráltak, a pályán kell majd figyelni őket, a formájuk beszél helyettük” – nyilatkozta a horvát szakember a legutóbbi sajtótájékoztatóján.

A Bayern pontszámban már beérte a listavezető Borussia Dortmundot a Bundesliga tabelláján, míg a Bajnokok Ligájában a Liverpool elleni visszavágóra készülnek a negyeddöntőbe jutásért emellett pedig jó eséllyel pályáznak a Német Kupa elhódítására is.