Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Világrekord igazolásra készül a Real Madrid – sajtóhír

Az egyre komolyabb bajban lévő Real Madrid csapata állítólag a nyári átigazolási időszaknál tovább nem várna a jelentős vérátömlesztéssel, és az egyik spanyol lap már tudja, hogy ki lesz (lehet a “királyi gárda” megmentője…

A katalán Sport nevű lap információi szerint a Real Madrid 350 millió euróért készül megvásárol Neymar játékjogát a Paris Saint-Germain csapatától, akik két évvel ezelőtt nyáron 220 millió euróért, – akkori és azóta is – világrekord összegért vették meg őt a Barcelonától.

Emellett a lap beszámolói szerint a “blancók” évi 45 millió eurós fizetést biztosítanának a brazil klasszisnak, mellyel többet kereshetne, mint mondjuk korábbi csapattársa, az ötszörös Aranylabdás Lionel Messi kapott valaha egy év alatt.

Említésre kerül a beszámolóban az is, hogy Kylian Mbappét nem tudja és ezért nem is akarja a Real Madrid elmozdítani Párizsból, akihez bizonyára a jelenlegi klubjának vezetősége is jobban ragaszkodik, mint a brazilhoz.

Amennyiben igaznak bizonyul az ajánlat, ezen csillagászati összegekre bizonyára sem a PSG, sem pedig maga Neymar nem tudna nemet mondani.