Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Mbappé még mindig elkötelezett a klubja iránt

A Paris Saint-Germain hétközi, fájó BL-búcsúja ellenére a párizsi sztárcsapat legnagyobb piaci értékkel bíró játékosa továbbra is a hosszútávú projekt részének érzi magát, és mindenkit a hűségéről biztosított a minap a Telefootnak adott interjújában…

Kylian Mbappé ugyan csalódott volt a Manchester United elleni vitatott (?) kiesést követően, továbbra is előre tekint és a Real Madrid érdeklődése ellenére változatlanul a Paris Saint-Germain csapatában képzeli el a jövőjét:

“Nincsenek szavak, sokkoló volt ez a kiesés. Sajnálatos módon a kemény munka ellenére nem tudtuk kiharcolni a továbbjutást. De hát van ilyen, a futball már csak erről szól, minden megy tovább, fel kell emelnünk a fejünket és minél jobb eredményekkel zárni a szezont, jövőre majd még erősebbek leszünk.

A célunk a fejlődés, ezért dolgozunk keményen napról napra. Lehet, hogy most sok ember megkérdőjelez bennünket, hogy vajon képesek lehetünk-e valaha ennél többre, de én a magam részéről továbbra is bízom ebben a projektben, elkötelezett vagyok a csapat irányába. Azt gondolom, hogy ha kitartunk együtt, akkor a jövőben valami nagy dolgot érhetünk el ezzel a klubbal, ez a pofon nem szabad, hogy most elkedvetlenítsen bennünket, inkább tanulnunk kell belőle. Természetesen itt leszek a következő szezonban is, egyáltalán nem aggódom a helyzetem miatt.”