Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ramos a közösségi oldalain reagált a Real Madrid problémáira

A Real Madridnál igen komoly problémák vannak jelenleg, amire most a csapatkapitány, Sergio Ramos is reagált a hivatalos közösségi oldalain. 

Forrás: lanouvellegazette.be

A Real Madrid két hét alatt kiesett a Bajnokok Ligájából, a spanyol Király-kupából, és kiszálltak a bajnoki címért folyó harcból is. Sergio Ramos, a királyiak csapatkapitánya most a hivatalos közösségi oldalain tett közzé egy hosszabb üzenetet, amelyben őszintén beszélt a csapat problémáiról, és több észrevételt is tett a körülöttük kialakult helyzetről.

Ramos teljes mértékben vállalja a felelősséget csapattársaival együtt a sikertelenségért, az elmúlt időszak pedig katasztrofális volt, amin nincs mit szépíteni. Az Ajax ellen begyűjtött sárga lapját hatalmas hibának tartja, és “200 százalékban” neki kell elvinnie a balhét. Írt a Florentino Pérezzel kapcsolatos vitájáról is, ám erről csak annyit árult el, hogy ami az öltözőben történik, az az öltözőben is marad. Marcelóval kapcsolatos állítólagos vitájáról annyit írt, hogy a brazil játékos olyan számára, mintha a testvére lenne. Bár eltiltották,  azért ott akart lenni a csapattal Valladolidban, hogy minden lehetséges módon támogathassa a csapattársait Az edzőkérdés nem a játékosok hatásköre, beavatkozni sem tudnak.