Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Alapemberével hosszabbított szerződést a Manchester City! – hivatalos

A Manchester City csapata bejelentette, hogy egyik alapemberével sikerült szerződést hosszabbítania! A Premier League-ben a bajnoki címért küzdő manchesteri együttes tegnap este a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjéből a Schalke elleni kiütéses győzelmet aratott és jutott simán tovább a legjobb 8 közé, így igencsak örömteli a csapat háza táján az egyik kulcsember szerződéshosszabbítása is!

Bernardo Silva (középen) a továbbiakban is a Manchester City alakulatát erősíti! (forrás: talksport.com)

A Pep Guardiola irányította Manchester City alakulata tegnap lehengerlő sikert aratott és továbbjutott a Schalke 04 ellen simán a Bajnokok Ligájában, és immár a legjobb 8 között versenghet. A Premier League bajnoki címéért is nagy csatát vív a City a Liverpool csapatával szemben, az pedig igencsak jó hír a klub és drukkerei számára, hogy az együttes hivatalosan bejelentette ma este az egyik kulcsember szerződésének hosszabbítását!

A portugál középpályás, Bernardo Silva egészen 2025 nyaráig írt alá szerződéshosszabbítást a manchesteri kékeknél! Az ibériai játékos meghatározó tagja lett Pep Guardiola alakulatának, melyet 2017 óta erősít, akkor pedig a Monaco együttesétől érkezett mostani csapatához. Akkor 43 millió fontért váltott klubot Bernardo Silva, aki kihagyhatatlan tagja lett a manchesteri gárdának, melynek színeiben a tegnap esti BL-nyolcaddöntő visszavágóján is betalált. A Premier League mostani idényében 29 meccsen 5 gólig, és 6 passzig jutó 24 éves játékos mellett Laporte, Foden, és Sterling is szerződéshosszabbítást írt alá a Citynél a közelmúltban. Mindez pedig azt jelenti, hogy a bombaformában lévő együttes legjobbjai közül több játékos is biztosan a kékek sikereiért fog küzdeni a továbbiakban is!