Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Marcelo: „A Real egy nagy család”

Annak ellenére, hogy a sajtó már hetek óta szinte biztosra veszi, vagy vette a távozását a Real Madridtól, a brazil válogatott Marcelo továbbra is a hűségéről igyekszik mindenkit biztosítani. Vajon mi állhat a háttérben.

Elég sok pletyka keringett arról, hogy Marcelo nem bírja a mellőzést a Real Madridnál, és szívesen követné Cristiano Ronaldot a Juventus-hoz. Állítólag a portugál zseni szinte mindent megtett volna, hogy dél-amerikai barátja is Torinóba szeződjön.

Azonban immár túl vagyunk a második edzőváltáson a Bernabeu Stadionban, és Santiago Solarit a tavaly nyáron önként leköszönt Zinedine Zidane váltotta. A francia szakember egyelőre még nem jelentette be, hogy miként számol majd korábbi kulcsemberével, aki azért alighanem meg fogja kapni az új lehetőséget. Legalábbis Marcelo nagyon pozitívnak tűnik a szavai alapján:

„Hat évig voltam csapatkapitány-helyettes, ez pedig nagy büszkeség és felelősség is. Mindig a Realért dolgoztunk. Ez itt egy nagy család, ahol megtanítottak engem a tiszteletre. Sok játékos jött azóta, de mindig is létezett az egység és a pozitív energia.”

– ömlengett egy keveset, a mostanság mellőzött bekk.