Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Óriási feltámadás! Kétgólos hátrányból fordított a West Ham! – videóval

A Premier League 31.fordulójában mindössze három mérkőzést rendeztek szombaton, az FA-kupa miatt. Azonban ez a három mérkőzés is parádés összecsapásokat hozott, főleg a WHU hazai találkozója emelkedett ki ezek közül.

A kalapácsosok számára jól indult a találkozó már az első negyedóra végén vezetést szereztek Noble büntetőjével. A kiesés ellen menekülő sereghajtó Huddersfield nem adta fel és fordítottak. Előbb Bacuna egalizált majd az első negyedóra végén Ahearna-Grant már előnyhözt jutatta a vendégeket. Fordulást követően pedig a 65.percben Ahearna-Grant már kétgólosra növelte a sereghajtó előnyét.

Pellegrini a második félidő elején pályára küldte Chicharitót és Nasri-t is. A mexikói pályára küldése jó húzásnak bizonyult ugyanis a kalapácsosok óriási feltámadásában döntő szerepe volt. Negyedórával a vége előtt úgy tűnt a Huddersfield elviszi a három pontot Londonból, azonban ezt a hazaiak másképp gondolták, előbb a 75.percben Ogbonna csökentette egygólosra a hátrányt majd hat perccel a vége előtt már Nasri passza után Chicharito egyenlített. A hazaiak vérszemet kaptak és a 91.percben megnyerték a találkozót Felipe Anderson  passza után a csereként beálló a mérkőzés hősének kikiáltott Chicharito megszerzete a győzelmet jelentő találatot.

West Ham – Huddersfield 4-3 (1-2)
G.: Noble (15., büntetőből), Ogbonna (75.), Chicharito (84., 90+1.) ill. Bacuna (17.), Ahearne-Grant (30., 65.)