Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Idegenben szakadt meg a Juve bajnoki veretlensége! – videóval

Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság, vagyis a Serie A 28. fordulójának mai kora délutáni meccsén a bajnoki címvédő Juventus a hétközi BL-sikerét követően nagy meglepetésre Genovában szenvedett kétgólos vereséget, mellyel megszakadt a torinói alakulat bajnoki veretlensége!

Mandzukic és társai nagy meglepetésre a Genoa otthonában maradtak alul! (forrás: twitter.com/juventusfcen)

Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság, vagyis a Serie A 28. fordulójában ma kora délután a hétközi Atlético Madrid elleni BL-sikerét követően a Genoa otthonában lépett pályára a bajnoki címvédő Juventus gárdája, amely Ronaldo nélkül, de esélyesként várhatta a mérkőzést.

A 17. percben a Genoa kerülhetett volna előnybe, azonban Sanabria tizenhatoson belüli lövését hárítani tudta Perin. A 32. percben közel járt ahhoz is a hazai csapat, hogy tizenegyest kapjon, ám a játékvezető a videóbíró segítésével a következő percre meghozta a döntést, és nem adott büntetőt a Genoának. Az első félidőben a Juventus csak mezőnyben tudott dominálni, de egyetlen lövésig sem jutott a torinói gárda, míg a hazaiak 6 próbálkozásából 2 kapura is ment!

A fordulást követően viszont nem kellett sokat várni, és betalált a Juve Dybala révén, ám az argentin 56. percben szerzett találatát végül nem adták meg les miatt, így maradt a gól nélküli döntetlen! Összességében a második félidőben sem változott sokat a meccs képe, a Juventus mezőnyben tudott csak dominálni, azonban a találkozó végéig sem talált kaput, leszámítva a lesgólt, azonban három kaput elkerülő próbálkozásig eljutott a vendégcsapat, ám így maximum csak 0-0-s döntetlent érhetett volna el a címvédő. Azonban a hazaiak nem akartak ikszelni, otthon akarták tartani a három pontot, és ennek érdekében meg is ragadtak minden alkalmat a győzelem megszerzéséhez! A 72. percben meg is szerezte a vezetést a Genoa, amely a veterán Pandev passzát követően Sturaro révén került előnybe (1-0)! Tíz perc sem telt el a hazaiak első gólját követően, majd jött is a második, mellyel bebiztosította sikerét a Genoa! A 81. percben Kouname passzát követően az előző gólnál előkészítő macedón Pandev is betalált a Juve kapujába (2-0)! A végéig már nem változott az eredmény, viszont így is nagy meglepetés született, és megszakadt a Genoa otthonában a Juventus bajnoki veretlenségi szériája!

Serie A, 28. forduló
Genoa – Juventus • 2-0 (0-0)
Gólszerzők: Sturaro (72.), Pandev (81.), ill.