Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: Ilyen a hangulat most a blancóknál!

A Celta Vigo legyőzését követően Dani Ceballos szavai hűen összefoglalják a Real Madrid háza táján minden téren tapasztalható változásokat.

(Kép: as.com)

“Ez a győzelem nagyon fontos volt azt illetően is, hogy helyreálljon a jó érzés a klub mindennapjaiban.” – Kezdte a spanyol válogatott középpályás.

“Úgy tűnik, bejött az edzőcsere. Visszatért a jó hangulat is a csapathoz. A szezon hátralévő részére egyértelmű a célunk. Tíz meccsből a lehető legtöbbet meg szeretnénk nyerni, és a lehető legjobb helyen zárni a bajnokságot.” – Folytatta Ceballos, akitől megkérdezték a találkozót követően, hogy ő személy szerint nem tart-e attól, hogy Zidane ahogy a legutóbbi idényben, csak kiegészítő emberként számol majd vele.

“Amikor visszatért, az első pillanatban biztosított a bizalmáról. Ma engem küldött be legelőször, amikor 1:0-nál változtatnunk kellett. Azt mondta, élvezzem ki minden percét a meccsnek, pont így tettem. Örülök, hogy bízik bennem. Összességében magabiztosabbnak érzem magam!” – Jegyezte meg Isco, aki felhozta Gareth Bale, vagy Isco példáját is, mondván rajtuk különösen látszott, hogy felszabadultabbak lettek, és ez nem csak a góljaik miatt igaz.