Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ligue 1: klasszikus húzott be a PSG – Közel a bajnoki cím!

A Paris Saint-Germain ugyan a számára legfontosabb sorozattól, vagyis a Bajnokok Ligájától már ideje korán búcsúzott. Ennek ellenére a párizsi sztárcsapat játékosai megpróbálnak hétről hétre lelkesen pályára lépni a Ligue 1-ben, ahol immár húszpontos előnnyel vezetik a tabellát a második Lille előtt.

Ligue 1 29. forduló
Az egyik legnagyobb francia rangadónak számít a PSG és a Marseille csatája. Azonban hiába a néhol tetszetős OM produkció az elmúlt hetekben, ez egyelőre kevés a fővárosiak ellen. Tulajdonképpen Ángel Di María egymaga intézte el a vendégeket. A már 31 esztendős argentin csillag előbb kiosztott egy gólpasszt Kylian Mbappénak, majd a saját duplájával szinte egymaga intézte el az ellenfelet.

A Marseille-en nem segített a korábbi Monaco-csatár, Valere Germain egyenlítő gólja sem. És kiváltképp nem vált a javukra Steve Mandanda kiállítása az utolsód félórára. Természetesen az Olympique kapus nélkül nem maradhatott, így Mario Balotellinek kellett elhagynia a pályát Yohann Pele “kedvéért”.

A PSG a magabiztos győzelmének köszönhetően két-három héten belül akár be is biztosíthatja a klub nyolcadik bajnoki címét.

Paris Saint-Germain – Olympique Marseille 3-1 (1-0)
Gólszerzők: Mbappé (45+2. perc), Di María (55., 66.), ill. Germain (46.)

A bajnokság állása:

A meccs összefoglalója:

https://www.youtube.com/watch?v=510hsj9l2J8